De nieuwste trend op sieradengebied: Enkelbandjes

Enkelbandje

De bohemian stijl zien we al langer, en daar horen natuurlijk ook enkelbandjes bij. Waar we al jaren massaal fan waren van boho style kettingen en grote rijen boho armbandjes lijken nu ook de sieraden voor om je enkel aan populariteit te winnen. Zeker in de lente en de zomer (of in warme vakantiebestemmingen) dragen we ze veel, en het liefste in een combinatie van meerdere stuks bij elkaar. En laat dat nu ook precies de bedoeling zijn van boho style sieraden. Deze kleurrijke sieraden zijn ontworpen om op allerlei manier met elkaar gecombineerd te worden, het kan eigenlijk niet gek genoeg!

 

Boho style enkelbandjes online kopen

Er zijn inmiddels al genoeg webshops waar je boho style enkelbandjes kunt bestellen, naast het normale assortiment boho style sieraden. Veel van deze shops zijn hele specifiek gespecialiseerd in sieraden in deze stijl, waardoor je je helemaal kunt uitleven bij het plaatsen van een bestelling. Je kunt allerlei kleuren en vormen met elkaar combineren, of juist kiezen voor een combinatie van ketting, armbandjes en enkelbandjes in één kleurschema, bijvoorbeeld in aquablauw. Deze kleur is heel erg populair onder mensen die veel boho style sieraen dragen omdat hij bij heel veel verschillende outfits past. Bovendien oogt de kleur aquablauw nu eenmaal lekker ‘s zomers. Oftewel hij is perfect voor bij zomerjurkjes, maar vrolijke ook (en juist!) een warme winteroutfit op. Enkelbandjes zijn echter in de winter minder populair, wat logisch is want je ziet ze natuurlijk bijna niet onder je lange, warme broek. 

 

Het grote voordeel van boho style sieraden

Het is niet voor niets dat zoveel vrouwen al fan zijn van boho style sieraden. Ze zijn namelijk super makkelijk met elkaar te combineren, en daarbij is juist een mismatch totaal niet erg. Je kunt gerust diverse kleuren en vormen enkelbandjes naast elkaar dragen en het ziet er toch leuk uit. En wat voor outfit je ookd raagt, bohemian sieraden passen echt overal bij, heb jij ze al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *