Klankschaaltherapie

klankschalentherapie

Een redelijke nieuwe vorm van therapie is klankschaal therapie. Dit is een therapie die wordt gegeven met behulp van klankschalen. Het geluid dat de klankschalen vrijgeven geeft bepaalde vibraties die invloed uitoefenen op je lichaam. Zo kan klankschaal therapie je met verschillende dingen helpen. Lees in dit blog meer over de voordelen van klankschaal therapie.

Helende werking 

Klankschaal therapie heeft een helende werking op je lichaam. Dit komt door de trillingen die in het geluid zitten die de klankschaal geeft. Deze trillingen zorgen er voor dat je in een staat van rust komt en zo kan gaan helen. Het verschilt per persoon hoe snel deze staat van rust ontstaat. Zo zijn sommige mensen erg gevoelig voor de vibraties en kan het bij andere mensen zijn dat ze meerdere sessies nodig hebben voordat ze iets kunnen merken van de helende werking van een klankschaal.

Mentale en lichamelijke balans

Het geluid dat door een klankschaal wordt gemaakt zorgt ervoor dat er blokkades in je lichaam worden opgeheven. Hierdoor ontstaan er een betere balans tussen je geest en je lichaam en voel je je beter in je vel. Zo ga je minder in je hoofd zitten en kan je beter voelen wat je lichaam echt nodig heeft. Dit effect werkt vaak door op je dagelijkse leven en kan zo veel verschil maken in hoe je je voelt.

Op een hogere vibratie komen

Bijna ieder mens draagt onbewust negatieve energie met zich mee. Dit is energie die je naar beneden haalt zonder dat je het door hebt. Je komt dan op een lagere vibratie en als je niet weet hoe je dit moet verbreken blijf je vaak maar dingen doen die jou op deze lagere vibratie houden. Met behulp van klankschalen kan je op een hogere vibratie komen. Door deze hogere vibratie te ervaren kan je leren hoe dit voor jou voelt en zo gaan kijken welke dingen in het dagelijkse leven jou op een hogere vibratie brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *