Gezellige high-tea in Rotterdam

High tea Rotterdam

Een heerlijke high tea, wie wordt daar niet gelukkig van? Heerlijke thee, verschillende hapjes en de gezelligheid van vriendinnen of familie om je heen. De sfeer die er hangt en de mooie presentatie van het eten en drinken. Een high tea is ook nog eens een leuk cadeau om te geven, bijvoorbeeld aan je moeder die jarig is geweest of je vriendin die op kamers woont. Woont ze in Rotterdam? Dan geef je haar een tegoedbon voor een high tea in Rotterdam cadeau. Zo heb je gelijk een reden om er een gezellig dagje uit van te maken!

Heerlijke thee

Thee is lekker, of het nou zomer of winter is. Als je een high tea gaat doen heb je de keuze uit tientallen verschillende soorten thee. Je hebt zwarte thee, groene thee, witte thee en nog veel meer soorten thee waar jij misschien nog nooit van gehoord had. Kies dus met je vriendin tijdens je high tea in Rotterdam voor een thee die jullie allebei nog nooit hebben gehad. Zo leer je nieuwe smaken kennen, en misschien is er aan het eind van jullie gezellige middag nog wel de mogelijkheid om een zakje met jullie favoriete thee mee naar huis te nemen!

Waar kun je en high tea doen

Een high tea kun je op heel veel plekken doen. In grotere steden of kleinere dorpjes, in jouw buurt is vast wel een plek waar je kunt genieten van zo’n heerlijk uitje. Denk bijvoorbeeld aan een lokaal restaurant, café of zelfs een bakker. Hier worden jouw hapjes met veel zorg klaargemaakt in de keuken. Bij jouw high tea krijg je naast die heerlijke thee ook een scala aan zoete en hartige versnaperingen zoals scones, cheesecake en sandwiches. Op elke plek serveren ze weer andere hapjes. Heb je allergieën? Dan kun je dat tijdens je reservering doorgeven aan de keuken, er worden dan vaak alternatieve hapjes speciaal voor jou gemaakt. Dat wordt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *