De nieuwste sieradentrend: Boho armbandjes

Boho armbandjes

Als we het hebben over trends op het gebied van sieraden dan zijn boho style sieraden wel echt hot en happening op dit moment, oftewel boho kettingen en boho armbandjes. Het toffe aan deze stijl sieraden is dat ze super makkelijk met elkaar te combineren zijn tot een bonte look, en dat alles kan. Boho sieraden zijn er in super veel variaties en kleuren, en deze kun je allemaal met en naast elkaar dragen zonder dat het te gek wordt. Het is namelijk juist de bedoeling van boho armbandjes dat je ze allemaal naast elkaar draagt en een heuse armparty creëert. De bohemian look is nogal geïnspireerd door de vintage style die we al jaren zien. Vintage kleren zijn ontzettend populair, zowel omdat ze goed zijn voor het milieu als omdat je er een hele unieke look mee kan creëren, en bohemian sieraden matchen er natuurlijk perfect bij.

Creëer je eigen look met boho armbandjes

Als jij ook zo’n fan bent van vintage kleding (die stijl zie je voornamelijk in grote steden) dan zou je ook eens moeten googlen op boho armbandjes, kettingen en oorbellen. Deze style sieraden matcht namelijk echt perfect met vintage kleding, en maakt deze look helemaal af. En doordat je altijd meerdere van dit soort armbanden naast elkaar draagt heb je dus altijd een super unieke look, die helemaal ‘eigen’ is. 

De bohemian en vintage look zijn tijdloos

Het leuke aan zowel de vintage stijl als de bohemian look is dat ze beide volledig tijdloos zijn. Vintage kleding si dat natuurlijk per definitie al, doordat het al jaren meegaat, maar ook boho armbandjes zijn tijdloos. Het is een stijl sieraden die om de paar jaar terugkomt in de trendreports, en nu ook die vintage look niet meer weg lijkt te gaan lijken ook boho style sieraden voor altijd hun comeback te hebben gemaakt. Heb jij ze al gespot in de diverse winkels en webshops die ze verkopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *