Een persoonlijke behandeling op maat

Schoonheidssalon Zaandam

Wat mag je verwachten van schoonheidssalon Zaandam? Het is een professionele schoonheidssalon met veel persoonlijke aandacht en natuurlijk advies op maat. Cliënten krijgen er een persoonlijke behandeling op maat. Samen met de cliënt wordt het gewenste resultaat behaald. Er worden diverse behandelingen aan geboden. Zo kunnen hier onder andere terecht voor gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, lash lifting en acne behandeling. In onze schoonheidssalon vinden cliënten niet alleen resultaat. Ze vinden er ook rust en ontspanning.

Huid verbeterende behandelingen

Huid verbeterende behandelingen zijn een specialisatie van deze schoonheidssalon. Cliënten kunnen hier terecht voor een professionele gezichtsbehandeling. Bij deze behandeling wordt door een intake en het huidtype bepaald welke behandeling het beste bij een cliënt past. Uiteraard wordt er  bij een professionele gezichtsbehandeling uitsluitend gewerkt met producten van uitstekende kwaliteit.Deze producten bevatten ingrediënten die onder andere zorgen voor huidherstel, huidverjonging en bescherming tegen de zon. Dankzij het gebruik van deze producten ervaren cliënten snel het effect van een behandeling.

Manicure en pedicure

Natuurlijk kan men bij ons ook terecht voor een manicure of pedicure. Goed verzorgde handen en voeten zijn mooi en goed voor de gezondheid. Bij een manicure worden de nagels in de gewenste vorm gevijld. Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd. Cliënten krijgen ook nog een handmassage. Bij een pedicure worden de voeten gescrubd en gemasseerd. De nagels worden goed verzorgd en het eelt wordt verwijderd.

Een acne behandeling

Ook cliënten die hun acne willen laten behandelen kunnen in deze schoonheidssalon terecht. De eigenaresse van deze schoonheidssalon is namelijk gespecialiseerd in acne behandeling. Cliënten die aanvullend verzekerd zijn kunnen deze acne behandeling vergoed krijgen door hun ziektekostenverzekeraar.

Diverse gezichtsbehandelingen

Cliënten kunnen kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen. Er zijn behandelingen die gericht zijn op het reinigen van de huid. Andere behandelingen zijn gericht op het in perfecte conditie brengen van de huid. Bij deze behandelingen worden de huid en de poriën gereinigd, De dode huidcellen worden verwijderd. Samen met de cliënt wordt bekeken wat voor hem of haar de meest geschikte gezichtsbehandeling is.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *