Wat is een Gay DJ?

Gay DJ

Een Gay DJ draait net als een ‘gewone’ DJ muziek op feesten en partijen. Het grote verschil is dat een Gay DJ gespecialiseerd is in het draaien van muziek die gericht is op de gay scene. Denk hierbij aan thema- of bootfeesten of zelfs aan de Pride die jaarlijks plaatsvindt. Een Gay DJ weet precies welke muziek het publiek leuk vindt en zorgt ervoor dat iedereen een fantastische avond heeft. Ga niet voor een doorsnee DJ maar kies voor kwaliteit voor jouw feest met het inhuren van een Gay DJ!

 

Wat doet een Gay DJ?

Zoals eerder gezegd draait een Gay DJ net als een gewone DJ muziek op feesten en partijen. Deze feesten en partijen zijn doorgaans gericht op de gay scene en voorzien elke bezoeker van het feest een fantastische avond. Jij hoeft de DJ alleen maar te boeken en deze alleskunner zorgt ervoor dat iedereen de avond van zijn of haar leven heeft! De DJ is in het bezit van eigen materiaal, zoals de draaitafel en speakers. Wanneer het feest in een hele grote ruimte plaats vindt kan het soms handig zijn om in overleg met de DJ meerdere speakers in de ruimte te plaatsen. Alles is mogelijk in overleg met de Gay DJ! Wanneer je speciale muziekwensen hebt is dit ook mogelijk om aan de DJ door te geven. Doe dit ruim van tevoren zodat de Gay DJ er een fantastische muzieklijst van kan maken.

 

Hoe huur je een Gay DJ?

Het huren van een Gay DJ is enorm eenvoudig. Bezoek de desbetreffende website van de DJ en neem contact op met de DJ of een van de medewerkers. Zij zullen jou vertellen of de DJ nog beschikbaar is op de gewenste dag en tijd. Tijdens dit contactmoment is het tevens mogelijk om enkele vragen te stellen of specifieke wensen uit te spreken. Ga niet voor een doorsnee DJ maar spice je feestje op met het huren van een Gay DJ!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *